MENÜ

Liverpool - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Devler Ligi yarı final ilk maçını 3-0kaybeden Liverpool, rövanş mücadelesinde Barcelona’yı konuk edecek. Cüneyt Çakır’ın yöneteceği mücadelede Kırmızılılar, Salah ve Firmino’dan yoksun olarak sahaya çıkarken mucize arayacak. beIN SPORTS spikeri Ercan Taner, dev maçın Digitürk üyelerine şifresiz olduğunu açıkladı. Peki, Liverpool -Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Liverpool - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona ile kozlarını paylaşan Liverpool, ilk maçta sahadan 3-0’lık hezimet ile ayrılmıştı. Kırmızılılar bu kez ise rövanş mücadelesinde Katalan devini konuk edecek. Mohamed Salah ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak olmaları nedeniyle finale çıkma şansını mucizelere bırakan Merseyside temsilcisi, imkansızı başarmayı deneyecek.

Haberin Devamı

Liverpool -Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam saat 22:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de....

İLK 11'LER

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Henderson, Mane, Shaqiri, Origi

Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, Rakitic, Vidal, Messi, Suarez, Coutinho

Haberin Devamı

Dembele ve Rafinha haricinde eksiği bulunmayan Barça ise Lionel Messi önderliğinde bir sürpriz yaşanmaması için elinden geleni yapacak. Karşılaşmayı ise gururumuz Cüneyt Çakır yönetecek.

‘En iyileri kaybettik’

Dev kapışmadan önce ise Liverpool’un menaceri Jurgen Kloop, Salah ve Firmino’nun sakatlığını öğrenmesinin ardından adeta şok geçirdi. Basın toplantısında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, “Rövanş öncesi hiç beklemediğimiz bir durum ile karşı karşıyayız. Dünyanın iyi iki golcüsünü kaybettik. Tüm gücümüzü ortaya koymak zorundayız. Barcelona ile oynuyoruz işimiz çok zor” dedi.

YORUM YAZ