MENÜ

Liverpool - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Liverpool, Atletico Madrid'i konuk edecek. İlk maçı 1-0 kazanan Atletico, avantajını kullanıp adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Son şampiyon Liverpool ise taraftar desteğini arkasına alıp bir üst tura yükselmenin peşinde olacak. Peki, Liverpool - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Liverpool - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Liverpool, Atletico Madrid'i konuk edecek. İki takım arasında Wanda Metropolitano'da oynanan ilk maç Atletico Madrid'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti. İlk maçın avantajıyla İngiltere'ye giden Atletico, alacağı skorla çeyrek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Son şampiyon Liverpool ise evinde alacağı skorla bir üst tura yükselmenin peşinde olacak.

Haberin Devamı

LİVERPOOL - ATLETİCO MADRİD CANLI İZLE

Liverpool'da sakatlığı süren Xherdan Shaqiri ve Alisson zorlu maçta forma giyemeyecek. Madrid ise tam kadro. Avrupa Kupaları'nda Atletico ile 2 kez karşılaşan Liverpool, sahadan 1 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı.

Liverpool - Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Anfield Road'da oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Danny Makkelie'in düdük çalacağı 90 dakika beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Liverpool - Atletico Madrid ilk 11'ler:

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino

Atletico Madrid: Oblak, Trippier, Savic, Felipe, Lodi, Koke, Saul, Thomas, Correa, Diego Costa, Joao Felix

YORUM YAZ