MENÜ

Linnes seferi

Ara transfer döneminin başlamasına az bir süre kala Beşiktaş, düğmeye bastı. Sağ bek bölgesi için Martin Linnes'i bir numaralı hedefi olarak seçen Siyah-Beyazlılar, gelecek hafta Molde'yle resmi temaslara başlayacak.

Linnes seferi

Ocak ayında kadrosuna yeni bir sağ bek kazandırmak için çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda ilk hedefini Martin Linnes olarak belirleyen Siyah-Beyazlılar, genç oyuncunun kulübüyle henüz anlaşma zemininde buluşamadı. Norveç temsilcisinin, genç futbolcu için 4 milyon Euro’luk bonservis bedelinde ısrarcı olduğu, ilk etapta bu oyuncu için 2.5 milyon Euro’luk bütçe ayıran Beşiktaş Yönetimi’nin de teklifini 3 milyon Euro’ya yükselttiği öğrenildi. Linnes için başka kulüplerin de nabız yoklaması sebebiyle bu bedelde indirime gitmeyen Molde Yönetimi’nin, Siyah-Beyazlılar’la görüşmelerinin tıkanma noktasına geldiği bildirildi.

Son nokta Torunoğulları’ndan

Beşiktaş’ın dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, önümüzdeki hafta Norveç’e giderek Molde’li kulüp yetkilileriyle pazarlık masasına oturacak ve görüşmelerin netlik kazandıracak. Bu girişimin ardından tarafların ortak bir zeminde buluşması halinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ