MENÜ

Lille - Ajax maçı iddaa oranları için tıklayın! Heyecan misli.com'da

Milli yıldızlarımızın sırtladığı Lille, Pierre-Mauroy'da Hollanda'nın köklü kulübü Ajax ile kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, UEFA Avrupa Ligi keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Lille - Ajax maçı iddaa oranları için tıklayın! Heyecan misli.com'da

Milan, Celtic ve Sparta Prag'ın bulunduğu grupta ikinci sırada yer alıp adını Avrupa Ligi Son 32 Turu'na yazdıran Lille'de milli yıldızlarımızdan Burak Yılmaz maç kadrosuna alınmadı. 22 resmi maçta 15 gole katkı (11 gol - 4 asist) veren Burak, 40 gündür resmi maça çıkmadı. TD Christophe Galtier de tecrübeli forveti tam olarak iyileşmeden riske etmek istemediklerini açıkladı. Orta sahadan Xeka ve Benjamin Andre cezalı. Son 5 lig maçında gol yemeden geçilen seride kenardan gelip takıma katkı veren Renato Sanches, bu iki ismin yokluğunda ilk 11'de başlayabilir. Sağ bekte Zeki Çelik, hücumda Jonathan David'in yanında Yusuf Yazıcı'nın olması çok çok büyük ihtimal...

Haberin Devamı

LILLE - AJAX MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN

Lille - Ajax maçı iddaa oranları için tıklayın Heyecan misli.comda

Sezona Şampiyonlar Ligi'nde başlayan ancak Liverpool ve Atalanta'nın arkasında kalıp Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Ajax'ta 2002'li genç yetenek Ryan Gravenberch cezalı. Doping yaptığı için ceza alan as kaleci Andre Onana ve yönetimin tarihi hatası sonrası kadro seçimi dışında bırakılan Sebastien Haller de Fransa kafilesinde yer almadı. Onana yerine kalede yılların eskitemediği eldiven Maarten Stekelenburg yer alacak. Haller'in yokluğunda ise hücum üçlüsünün "Dusan Tadic, David Neres & Antony" olması bekleniyor.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Lille'in son 6 resmi maçının 5'i "2.5 ALT" bitti.

- Ajax'ın son 5 resmi maçının 4'ü "2-3 GOL" aralığında bitti.

Haberin Devamı

- İki takım geçen sezon Şampiyonlar Ligi grup maçlarında karşı karşıya gelmişti, 2 maçı da Ajax gol yemeden kazanmıştı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Lille kazanır" oldu! %25'lik kesim son haftalarda sıkı savunmasıyla ön planda olan Fransız ekibe, Ajax karşısında da güveniyor... %19'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

YORUM YAZ