MENÜ

'Ligden mi çekilelim!'

Çetin Sümer, Bursa maçının ardından FANATİK aracılığıyla bu mesajı gönderdi. Diyar'ın Başkanı, “Bölücü örgüt üyesiymişiz gibi tezahürat yapıyorlar. Federasyonla bu konuyu konuşacağım” dedi

'Ligden mi çekilelim!'

Olaylı Bursaspor maçının ardından Diyarbakır’da ortam gerildi. Başkan Çetin Sümer, ev sahibi takım taraftarlarının kendilerine yaptıkları tezahüratlara tepki gösterdi, FANATİK aracılığıyla da net mesajlar gönderdi. Yapılan tezahüratların kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Sümer, “Toplumsal barışa katkı yapmak için her türlü gayreti gösterirken, müsabakanın başından sonuna kadar bölücü örgüt üyesiymişiz gibi tezahüratlar yapılması bizi gerçekten yaraladı. Türk futbolunun içinde saygın bir yer edinmeye çalışırken, yapılan bu hakaretlere taraftarımız da çok üzülüyor. Küfürler edildi, taşlar atıldı. Bölücülerle bir tutulan taraftarımız da cevap verdi. Maç boyunca üç defa taraftarımızın yanına gitmek zorunda kaldım, bir tek anons bile yapmadılar. Ligden çekilmemiz mi isteniyor” dedi.

Özgener’le görüşecek
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile bugün konuyla ilgili görüşeceğini de kaydeden Sümer, “Diyarbakırspor taraftarı olmayıp da kendini bizim yerimize koyan herkes, bize hak verecektir. Futbol şube sorumlumuzun oyundan atılmasının sebebi de benim. ‘Hakemle konuş çirkin tezahüratı durduracak bir anons yapsınlar’ dedim. Kimse bizim bu isteğimizi dikkate almadı.

Hakan Can

Haberin Devamı
YORUM YAZ