MENÜ

"Lig güzellikle sona ersin"

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, "Şaibesiz bir şekilde son haftalara gelinen PTT 1. Lig'in aynı güzelliklerle sona ermesini diliyoruz" ifadesini kullandı.

"Lig güzellikle sona ersin"

Uzel, yaptığı yazılı açıklamada, ligde play-off yarışı tüm hızıyla devam ederken, son iki haftada kritik maçlar oynanacağını belirtti.
Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor’u kutlayarak, başarılarının devamını dileyen Uzel, bu takımların son iki haftada play-off’u etkileyecek maçlar yapacağına dikkati çekti.

Uzel, şunları kaydetti:

"Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor takımları prestij maçlarına çıkacaklar. Kendileri açısından önemli maçlar olmayabilir. Fakat play-off hesapları yapan takımlar için son derece kritik maçlar olacak. Adanaspor yönetimi olarak bu iki takımın en iyi şekilde mücadele edeceklerine inancımız tamdır. Türkiye Futbol Federasyonu da mutlaka tecrübeli hakemlerini bu maçlara atayacaktır. Hak edenin play-off oynaması en büyük dileğimizdir. Şaibesiz bir şekilde son haftalara gelinen PTT 1. Lig’in aynı güzelliklerle sona ermesini diliyoruz."

Uzel, ayrıca PTT 1. Lig’e yükselen Balıkesirspor’u da tebrik etti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ