MENÜ

Lider 3 puanı son anda aldı

Lider 3 puanı son anda aldı

Lider 3 puanı son anda aldı

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi 7. Grup'ta lider durumda olan Isparta 32 Spor kendi evinde Sarayköyspor'u son dakikalarla bulduğu tek golle yenerek liderliğini sürdürdü.

Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı Hatay bölgesinden Akif Abdurrahman Morca, Ahmet Fındık ve Abdullah Semerci yönetti. Karşılaşmayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve yaklaşık 7 bin taraftar izledi. Maça ev sahibi takım başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleye art arda ataklar düzenleyen Isparta 32 Spor defansif futbolu benimseyen konuk takımı bir türlü geçemedi. Maçın ilerleyen dakikalarında konuk takım kalecisi Ergün ve diğer oyuncular sık sık sakatlandıklarını belirterek, oyunu soğutunca Isparta taraftarının tepkisini çekti. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya kaptan Volkan ve 3 haftadır kırmızı kart cezası nedeniyle oynamayan İlyas'ı alarak başlayan Isparta 32 Spor ataklarını daha da artırdı. Ancak meşin yuvarlığı bir türlü çerçeveden içeri atamadı. Maçın 88. dakikasında sol kanattan Nurettin ile gelişen atakta topu ceza sahası içerisine ortaladı. İlyas'ın kafa vuruşu sonucu top kaptan Volkan'ın önüne düştü. Karambolde kalan topu Volkan düzgün bir plaseyle filelerle buluşturdu: 1-0. Maçın 4. hakemi maçın 5 dakika daha oynanacağını işaret etti. Uzatmalarda başka gol olmayınca müsabaka 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi. 3 puan alan Isparta 32 Spor liderliğini bu hafta da sürdürdü.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı
YORUM YAZ