MENÜ

Lewandowski kırgın

Borussia Dortmund'un Polonyalı satraforu Robert Lewandowski, kulübünün transferi dahil birçok konuda kendisini kandırdığını iddia etti.

Lewandowski kırgın

Borussia Dortmund’un Polonyalı satraforu Robert Lewandowski, kulübünün transferi dahil birçok konuda kendisini kandırdığını iddia etti.

Polonya gazetesi "Rzeczpospolita"da yer alan haberde, kulübüyle kontratı gelecek sezon sona erecek olan 24 yaşındaki golcünün Bayern Münih’e transferi yerine kulübünde kalması olasılılığının güçlendiği vurgulandı.

Gazeteye verdiği röportajda kulüp yönetimi tarafından daha önce kendisine bazı sözler verildiğini ifade eden Lewandowski, "Birisi size söz veriyorsa, bunun yerine getirilmesini beklersiniz. Yönetimle sadece transfer değil, birçok konuda önceden görüşme yaptık ve bunların hiçbiri gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.

Polonyalı golcü, bu durumundan rahatsız olduğunun altını çizerek, "Ne kadar çok çalışırsam ya da ne yaparsam yapayım, kandırıldığım duygusunu hep yaşıyorum. Sonunda anlıyorum ki gözlerimin içine bakarak verilen sözler gerçek değilmiş" ifadesini kullandı.

Lewandowski, Borussia Dortmund formasıyla geçen sezon oynadığı 31 lig maçında 24 gol atmıştı. Genç oyuncu, özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde verdiği mücadele ve 13 maçta kaydettiği 10 gol ile dikkat çekmişti.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ