MENÜ

Levent Şahin: ‘Umarım bu sezon da şampiyonlukla biter'

Fatih Terim'in cezasında takımın başında sahaya çıkan antrenör Levent Şahin, "Fatih hocamız 3 yıl önce 'Nerede kalmıştık' paylaşımını yaptıktan sonra Göztepe maçı vardı, yine sahamızdaydı. Yine 3-1 biten bir maç vardı. O sezon şampiyonlukla bitmişti. Umarım bu sezon da şampiyonlukla biter" dedi

Levent Şahin: ‘Umarım bu sezon da şampiyonlukla biter'

Karagümrük maçında kırmızı kart gören ve PFDK'ya sevk edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim dün Göztepe maçını locadan takip etti. Sarı-Kırmızılı takımın başında ise Terim'in yardımcılarından Levent Şahin sahaya çıktı. Fatih hocanın 3 yıl önce Galatasaray'a yeniden dönüşünü hatırlatan genç antrenör, "Fatih Terim hocamız, 'Nerede kalmıştık' paylaşımını yaptıktan sonra Göztepe maçı vardı, yine sahamızdaydı. Yine 3-1 biten bir maç vardı. O sezon şampiyonlukla bitmişti. Umarım bu sezon da şampiyonlukla biter. Bu galibiyet ayrıca Fatih Hocama da armağan olsun" dedi.

Haberin Devamı

'Her oyuncuya ihtiyaç var'

Şahin sözlerini şöyle tamamladı: "Sekiz eksiğimiz var. Her oyuncuya ihtiyaç var. Her oyuncudan maksimum seviyede iş çıkarmasını isteyeceğiz. Maalesef sakatlıklar var. Maç pazar günü olsa değerlendirebileceğimiz arkadaşlar var. Maalesef 5 saat farkla kaleci Fatih ile Emre Taşdemir'in izolasyon süreçleri devam edecek. Sonuçta elde olan bütün oyuncular, Galatasaray'ın oyuncularıdır. Kimden ne istenirse, muhakkak saha içerisinde elinden geleni yapacaktır."

YORUM YAZ