MENÜ

Levent Erdoğan bombaladı

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan verdi veriştirdi. Bundan sonra Fikret Orman'ın hiçbir yönetiminde yer almayacağını söyleyen Erdoğan, “Ona inandığım için kendimden utanıyorum” diye konuştu.

Levent Erdoğan bombaladı

Yaşanan olaylar ve istifalarla son haftalarda adeta yangın yerine dönen Beşiktaş’ta bir bomba da Levent Erdoğan’dan geldi. Yönetimi eleştiren ve Fikret Orman’ı topa tutan Erdoğan, çarpıcı ifadeler kullandı. Yönetim kurulundan istifa edip etmeyeceği sorulan yönetici, “Ortada yönetim kurulu mu var ki, ben istifa edeceğin. Maalesef ortada yönetim falan kaldı. Fikret Orman tarafından oluşturulan yönetim miadını doldurdu. Bundan sonra Fikret Orman’ın hiçbir yönetiminde yer almayacağım. Orman’a inandığım için kendimden utanıyorum. Beşiktaşlılar çok dikkatli olsun. Tüzük değişikliği bahanesiyle büyük bir tezgah kuruluyor” diye konuştu. Samet Aybaba’yı yuhalayahları da hedefine alan Erdoğan, “Maçta Aybaba’yı yuhalayanlar, taraftarlara saldıranlar kadar suçludur. Camiada sevgi, saygı kalmadı. Bu çok acı” dedi.

Demirören hedef olmamalı

Son olarak eski başkana da değinen Levent Erdoğan, “Demirören Ailesi gerçek Beşiktaşlı bir ailedir. Yıldırım Demirören’in hataları olabilir. Ancak o da alacaklarını bugüne kadar tahsil etmedi. Hala tribünden küfür yiyor. Bence hibe görüşünü değiştirebilir ve paralarını isteyebilir. Türkiye’nin en saygın ve zengin ailelerinden birisi durumundalar. Beşiktaş’a daha çok hizmet edebilirler. Ancak taraftarların sürekli onları hedef alması, kendilerini derinden üzüyor. Bu böyle devam etmemeli” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ