MENÜ

"Lejyon" geri dönüyor!

Yıllar önce kendilerini bir kez yendik, şimdi bir kez daha yenmemiz gerekiyor...

"Lejyon" geri dönüyor!

Uzun süredir sevilen konumunu korumayı başaran Blizzard'ın MMORPG oyunu World of Warcraft'ın yeni ek paketi ile beraber The Burning Legion geri dönüyor. Bu yeni ek paket ile beraber seviye (level) sınırı 110'a yükseliyor ve yeni bir kahraman sınıfı (hero class) geliyor: Demon Hunter. Yeni ek paketin adı World of Warcraft: Legion olarak belirlenmiş durumda ve hikayede, Warcraft dünyası ile ilgilenenlere (veya Warcraft oyunlarının tek kişilik senaryolarını oynayanlara) tanıdık gelecek bir hikayeye odaklanılıyor.

Blizzard, Almanya'daki Gamescom'daki sunumunda, ek paketin gösterimine öncelikli olarak bir tanıtım videosu ile başladı. Bu videoda, Warcraft evreninin hikayesinde oldukça önemli bir yere sahip olan Gul'dan ile bir kez daha karşılaşıyoruz. Bu eski Orc şamanının (eski Shaman – yeni Warlock) karanlık bir bölgede - muhtemelen Sargeras'ın mezarı olan bir bölgede - yaptığı araştırmayı ve incelemeyi gördüğümüz kısa tanıtım videosunun ardından Blizzard, kontrolü eline alarak, World of Warcraft: Legion'ın resmi duyurusunu gerçekleştirdi ve ek paketin bazı özelliklerini tanıtmaya başladı.


Öncelikli olarak, ek paket yayınlanmadan önce sunulacak olan bir etkinlik içerisinde, Warcraft hikayesine göz atmış olan çoğu kişiye tanıdık gelecek olan Tomb of Sargeras bölgesinde oyuncular, çok sayıda demon ile karşı karşıya gelecek. Dalaran, bir kez daha oyuncular için ana merkez haline gelecek ve Blizzard en sonunda, oyuncuların Emerald Nightmare'e, Emerald Dream'in bozulmuş olan bölgesi, gitmelerine izin verecek.

Legion ile beraber, Broken Isles adı verilen bölge ulaşılabilir olacak.

Ayrıca, Blizzard'ın söylediğine göre Alleria ve Turalyon da geri dönecekler. Ek pakette bulunacak olan yeni artifact'lerin arasında ise Ashbringer ve Doomhammer bulunacak. Başka bir deyiş ile, Blizzard'ın hikaye anlamında ellerinde bulunan her şeyi bu ek pakette kullanacağı söylenebilir.

Legion'ın resmi internet sitesi, eğer yeni paketin tüm özelliklerine ve karakterlerine bakmak istiyorsanız aktif olmuş durumda. Sunumda gösterilen yeni özellik ve hikayelerin yanı sıra Blizzard, sınıfa-özel salon ve takipçiler, level-100 yükseltmesi ve tamamen yenilenmiş bir PVP ilerleme sistemi sunmakta.

Yayın tarihi henüz belirlenmiş değil ancak bu yıl içerisinde beta testinin başlayacağı kesin gibi görünüyor...

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı
YORUM YAZ