MENÜ

LeBron James'ten güç gösterisi

Los Angeles Lakers formasıyla geçen sezon şampiyonluğu kaptırdığı Golden State Warriors’un karşısına ilk kez hazırlık maçında çıkan LeBron James rövanşı almayı başardı. LeBron’un 15 sayı ve 10 ribauntla oynadığı maçta Lakers, rakibini 124-113 yendi.

LeBron James'ten güç gösterisi

Geçen sezon Cleveland Cavaliers formasıyla NBA finallerinde şampiyonluğu Golden State Warriors’a kaptıran LeBron James, sonrasında süpriz bir hamle yapmıştı. Batı Konferansı’nda eski günlerine dönmeye çalışan Los Angeles Lakers’a imza atan LeBron, dün hazırlık maçında Golden State’e karşı sahne aldı. Finalden sonra ilk kez Stephen Curry ve Kevin Durant ikilisiyle kapışan 33 yaşındaki süperstarın önderliğindeki Lakers, rakibini 124-113 yenerek 17 Ekim’de başlayacak yeni sezon öncesi büyük bir moral depoladı.

Haberin Devamı

Ingram da günündeydi...

Yıldız basketbolcu, 15 sayı ve 10 ribauntla oynarken, attığı kritik sayılarla rakibin direncini kırmayı başardı. En az LeBron kadar Brandon Ingram da günündeydi. Genç oyuncu, son şampiyonun potasına 26 sayı bıraktı. Warriors’ta ise Curry’nin 23 ve Durant’ın da 18 sayı ile 12 ribauntluk performansı, mağlubiyeti önleyemedi.

YORUM YAZ