MENÜ

League of Legends esporunun ilk küresel sponsoru Mastercard!

League of Legends’ın esporunun ilk küresel sponsoru Mastercard oldu. Her geçen gün büyüyen oyun sektörünün öne çıkan firmalarından Riot Games, şimdi de Mastercard ile ortak bir işe girişti.

League of Legends esporunun ilk küresel sponsoru Mastercard!

Mastercard aracılığıyla sihirdarlara da ayrıcalıklar sunmayı amaçlayan League of Legends espor ekibi, bu gelişmeyle büyümeye devam etti.

Haberin Devamı

tr.lolesports.com’dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

Mastercard geçmişte dünyanın en prestijli spor ve eğlence markalarına sponsor olmasıyla tanınıyor. PGA TOUR, Major League Baseball, Britanya Açık, Avustralya Açık, Rugby Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Grammy Ödülleri bunlardan bazıları. En büyük etkinliklerimizin bu sembolleşmiş markalarla birlikte anılması ve Mastercard’ın üst düzey hizmetlerini dünyanın her yerinden League of Legends oyuncularıyla paylaşması bizim için gurur verici.

Mastercard’ın pazarlama ve iletişim sorumlusu Raja Rajamannar, “Espor, popülerliği giderek artan bir fenomen ve espor hayranları büyük spor müsabakalarında görebileceğiniz türden bir heyecan ve enerjiye sahip,” diyor. “Paha Biçilemez platformumuz, tutkuları yoluyla insanlarla iletişim kurmaya dayalı. Dünyanın en büyük esporuna getireceğimiz deneyim ve avantajlar bizi çok heyecanlandırıyor. League of Legends hayranları bunları hem oyun içinde hem de her yıl yayınlar üstünden ve yerinde izledikleri turnuvalarda görebilecek.

Haberin Devamı

Mastercard’ın League of Legends esporuna sunacağı destek 2018 Dünya Şampiyonası’yla birlikte başlayıp önümüzdeki birkaç yıl boyunca devam edecek. Ortaklığımızın hayata geçişine Dünya Şampiyonası’nda, yayınlarda ve dünya çapında gerçekleşecek çeşitli kampanyalarda şahit olabileceksiniz. Mastercard ayrıca unutulmaz Paha Biçilemez deneyimleri hazırlayacak. 2018 Dünya Şampiyonası Finali esnasında, Mastercard birkaç şanslı izleyiciye aralarında şunların da bulunduğu unutulmaz deneyimler sunacak:

Bir sahne arkası turu ve açılış töreni için prova gösterimi

Profesyonel bir League of Legends oyuncusuyla birlikte maçlardan birini VIP koltuklardan izleme şansı

Profesyonel oyuncuların Dünya Şampiyonası Finali’nde mücadele ederken kullanacakları bilgisayarları sahnede test etme fırsatı

Riot Games’de espor ortaklıkları lideri olarak görev alan Naz Aletaha, “Hayranlarımıza anlamlı ve uzun vadeli değerler sağlayacak bu yenilikçi ortaklık sayesinde Mastercard’la bir araya geleceğimiz için çok heyecanlıyız,” diyor. “Mastercard, küresel anlamda espor dünyasına böylesine büyük bir adım atan ilk birkaç dünya çapında markadan biri konumunda. Diğer üst düzey spor ve eğlence sponsorluklarının yanında League of Legends’ı da desteklemeyi seçtikleri için gerçekten gururluyuz.”

Haberin Devamı

2018 League of Legends Dünya Şampiyonası 1 Ekim’de başlayacak ve dünyanın en iyi 24 takımı burada Sihirdar Kupası için mücadele edecek. (Playerbros)

YORUM YAZ