MENÜ

Lazio'nun transfer hedefi Kepa Arrizabalaga! Maurizio Sarri'nin gözdesi

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, gelecek sezon takıma kaleci takviyesi yapmak için çalışmalara başladı. İtalyan ekibinin Premier Lig'de Chelsea forması giyen İspanyol file bekçisi Kepa Arrizabalaga ile ilgilendiği iddia edildi.

Lazio'nun transfer hedefi Kepa Arrizabalaga! Maurizio Sarri'nin gözdesi

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, gelecek sezon takıma kaleci takviyesi yapmak için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre Lazio teknik direktörü Maurizio Sarri, Chelsea'de forma giyen İspanyol file bekçisi Kepa Arrizabalaga'nın takıma transfer edilmesini istiyor. Tecrübeli teknik adam 2018-19 sezonunda Chelsea'de görev yaparken, 27 yaşındaki Kepa ile birlikte çalışmıştı.

Sarri'nin Kepa'ya olan ilgisiyle ilgili tek sorun ise Chelsea'nin istediği bonservis bedeli ve futbolcunun 7 milyon Euro'luk maaşı. Lazio'nun bu miktarları karşılayamayacağı belirtilirken, İtalyan kulübünün Kepa'yı maaşının bir kısmının Chelsea tarafından ödenmesi şartıyla kiralık olarak transfer etmeyi düşündüğü aktarılanlar arasında yer alıyor.

İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kepa, bu sezon 15 maçta forma giyerken kalesinde 10 gol gördü ve 8 kez de kalesini gole kapamayı başardı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ