MENÜ

Lawal, Kartal oluyor

Siyah-Beyazlılar, ön libero hattını; Raheem Lawal'la doldurma konusunda mutlu sona yaklaştı. Bu oyuncu için son olarak Es Es'e; Ömer Şişmanoğlu artı 1,5 milyon Euro'luk teklifte bulunan yönetimin; pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenildi.

Lawal, Kartal oluyor

Yeni sezon öncesinde Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’dan gelen sakatlık haberleri sonrasında ön libero bölgesine transfer yapmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar’ın, bu konuda mutlu sona yaklaştığı ortaya çıktı.

Listesindeki isimlerden; Ozan Tufan ve Gökhan İnler’i başka takımlara kaptıran yönetimin; Eskişehirspor’lu Raheem Lawal’ın transferinde mutlu son için artık saatleri saydığı öğrenildi. 25 yaşındaki Nijeryalı yıldız için Ömer Şişmanoğlu’nu bonservisiyle öneren yönetimin; Es Es’ten; ‘Ömer’e ek olarak 3 milyon Euro isteriz’ cevabını aldığı bildirildi. Bu gelişme sonrasında da 1,85’lik yıldızdan vazgeçmeyen yönetimin; Şişmanoğlu’na ek olarak 1,5 milyon Euro önerdiği ifade edildi. İki kulüp arasında yapılan pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken tarafların Lawal için; Ömer Şişmanoğlu artı 2 milyon Euro’ya her an el sıkışabileceği konuşuluyor.

Son iddia Lucas Leiva

Orta saha transferi konusunda listesinde; Bayern Münih’ten Sebastian Rode ve Manchester United’tan da Marouane Fellaini için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın; son olarak Liverpool’lu Lucas Leiva için de görüşmelere başladığı bildirildi. Kulübe menacerler aracılığıyla önerilen 28 yaşındaki oyuncunun; düşük bir bonservis bedeliyle Siyah-Beyazlılar’a kazandırılabileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ