MENÜ

Larin'in Milli Takım maçı ertelendi

Beşiktaş forması giyen Cyle Larin'in görev yaptığı Kanada A Milli Takımı'nın Cayman Adaları ile oynayacağı maç ertelendi. Rakip takımın FIFA tarafına Covid-19 test bilgilerini ulaştıramamasının ardından bu kararın alındığı belirtildi

Larin'in Milli Takım maçı ertelendi

FIFA Dünya Kupası Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Elemeleri’nde Cayman Adaları ile Kanada arasındaki karşılaşma ertelendi.

Haberin Devamı

FIFA’dan yapılan açıklamaya göre, iki takım arasında bugün oynanması gereken karşılaşma, Cayman Adaları Futbol Federasyonunun, milli futbolcuların yaptırdığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonuçlarını zamanında göndermemesi nedeniyle ertelendi.

Gerekli belgelerin FIFA’ya ulaşması halinde Beşiktaş’ta forma giyen Cyle Larin’in kadrosunda yer aldığı Kanada ile Cayman Adaları arasındaki maç, 30 Mart Salı günü ABD’nin Florida kentindeki IMG Akademisi Stadı’nda TSİ 01.00’de yapılacak.

Beşiktaş’ın diğer Kanadalı yıldız oyuncusu Atiba Hutchinson ise takımının Bermuda ile oynadığı maçın ardından İstanbul’a dönmüştü.

AA

YORUM YAZ