MENÜ

"Lamprou, Fenerbahçe'ye transfer olabilir"

Yunan basını Fortuna Sittard'ta kiralık olarak oynayan, sol kanat oyuncusu Lazaros Lamprou'nun Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu yazdı. Konuyla alakalı Işıtan gün açıklamalarda bulundu.

"Lamprou, Fenerbahçe'ye transfer olabilir"

Yunan Basını Fortuna Sittard'ta kiralık olarak oynayan, sol kanat oyuncusu Lazaros Lamprou'nun Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu yazmıştı. Fortuna Sittard'ın Türk başkanı Işıtan Gün bu konuda önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Gün, "Lamprou bizim kiralık oyuncumuz, Paok'tan kiralıdık. Çok iyi bir sezon geçirdi. 7 gol, 8 aisist yaptı. Epey bir taliplisi var. Bilmiyorum ne olacak; ama heyecanla bekliyor. Çok iyi bir oyuncu; kanat oynuyor ve çok hızlı... Oyunun gidişatına direkt etki eden bir oyuncu. Milli takımında da iyi oynuyor; bana göre Türkiye'ye transfer olabilir. Artık teknik heyetlerin değerlendirmesini kalmış bir durum. Heyecan verici bir oyuncu. Tribünleri ayağa kaldıracak bir oyuncu" dedi.

Takımı Fortuna Sittard'ın Hollanda birinci ligi Eredevise'deki durumuna da değinen, başkan Işıtan Gün, "Ajax'ın Şampiyonlar Ligi'nde final oynaması nedeniyle fikstürde bir değişiklik oldu. 2 maç kaldı. Bir deplasman bir iç saha maçı var. Feyenoord'la 15 Mayıs'ta oynayacağız. Hollanda birinci liginde bir tane takım küme düşüyor. Diğer iki takım play off oynuyor. Matematiksel olarak çok endişeli olmasak da, yine de kesin konuşmamak gerekir" diye konuştu.

YORUM YAZ