MENÜ

Kuzeyin Oğlu

Futbolunun zirvesindeki Burak Yılmaz, Trabzonspor'un ardından milli takımı da sırtlıyor... Başarılı oyuncu, performansıyla Bordo-Mavililer'in gururu haline geldi.

Kuzeyin Oğlu

Trabzonspor’daki adeta yeniden doğan ve her geçen gün performansını katlayarak yoluna devam eden Burak Yılmaz, milli forma altındaki başarılarıyla da camiasının gururu haline geldi. Futbolumuz için hayati değer taşıyan Azerbaycan mücadelesinde tarihi bir gole imzasını koyan Bordo-Mavililer’in yıldızı, uzun zaman sonra bir Trabzonsporlu oyuncu olarak Ay Yıldızlılar’ın kaderini belirledi. Maçın ardından tebrikleri kabul eden Burak Yılmaz, mütevaziliği ise elden bırakmıyor. Başarının tüm Türkiye’nin ortak değeri olduğundan bahseden oyuncu, “Emeği geçen çok insan var. Ben sadece bir golle bunu skora çevirdim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cezası sona eriyor

Burak Yılmaz’ın yakın geleceğe dair en büyük beklentisi ise Avrupa’daki 3 maçlık cezasının sona ermesinden sonra kendisini Şampiyonlar Ligi arenasında da gösterebilmek. Trabzonspor’un oynayacağı ilk CSKA karşılaşmasından sonra sahalara dönecek olan yıldız futbolcu, bu alanda da gollerini devam ettirip Avrupa vitrininde tavan yapmakta kararlı.

Güneş’ten tebrik

Burak Yılmaz’ın ulaştığı noktada hatırı sayılır bir katkısı bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcusunu Azerbaycan maçının hemen ardından arayarak tebriklerini iletti. Bu jestle hayli mutlu olan Burak Yılmaz’ın ise hocasına, “Hocam bu gollerin devamı ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde de sürecek. Bana kattıklarınız için ben teşekkür ederim” yanıtını verdiği de edinilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Arkadaşları da aradı

Milli futbolcuyu A Milli Takım kadrosunda bulunmayan birçok arkadaşı da arayarak tebrik etti. Gördüğü ilginin kendisini asla şımartmayacağını belirten Burak Yılmaz, “Beni tanıyanlar zaten değişmeyeceğimi bilir.
Sadece daha iyisi için uğraşmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Başkandan mutlusu yok

Takımının son dönemlerdeki performansına çok sevinen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz cephesinde ekstra bir mutluluk yaşıyor. Bunun sebebi de golcüyle kısa bir süre önce yapılan sözleşme yenileme işlemi... Zira bazı takımların listesinde olduğu bilinen ve birçok ekibin de gündemine gelmesi muhtemel olan Burak Yılmaz ile bu anlamda eski problemler tekrarlanmayacak. Daha önce benzer sorunlar nedeniyle başı çok ağrıyan Şener artık rahat. Bu arada milli takıma oyuncu verme meselesini de çok önemsediği bilinen Trabzon Başkanı, Trabzonspor’un form seviyesinin yükselmesiyle milli takımdaki temsil sayısının da artacağı görüşünde.

YORUM YAZ