MENÜ

Kurtarıcı Hasan Ali Kaldırım

Anderlecht karşısında sahaya kaptan olarak çıkan Hasan Ali Kaldırım dün adeta Fenerbahçe’ye hayat verdi. Tecrübeli oyuncu, 57’de attığı Messi vari golle Sarı-Lacivertliler’e 1 puanı getiren isim oldu

Kurtarıcı Hasan Ali Kaldırım

Zaman zaman gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi olan ancak formasını kimseye kaptırmayan Hasan Ali Kaldırım, Anderlecht karşısında da mücadeleye ilk 11’de başladı.

Haberin Devamı

Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkan 28 yaşındaki futbolcu, kritik maçta ortaya koyduğu oyunla alkış aldı. Hem savunmada hem de hücumda etkili bir oyun sergileyen tecrübeli oyuncu, iyi futbolunu 57. dakikada attığı Messivari golle süsledi. Rakip savunmayı rahatlıkla geçen Hasan Ali, ceza sahası içerisinde sert ve düzgün vurarak skoru 2-2’ye getirdi.

Takımın en skoreri...

Fenerbahçe’ye 1 puanı getiren golü kaydeden milli futbolcu, mücadele boyunca sol kanadı çok iyi kullandı. Savunma oyuncusu olmasına rağmen 5 çalım denemesinin 4’ünde başarılı olan Hasan Ali, karşılaşmayı yüzde 76’lık pas isabetiyle tamamladı. Savunmada 2 top uzaklaştıran deneyimli sol bek, kazandığı 4 ikili mücadeleyle de teknik heyetin beğenisi kazandı. Öte yandan başarılı oyuncu, attığı golle Ayew ile birlikte takıma en çok skor katkısı yapan isim oldu. Hasan Ali, bu sezon resmi maçlarda 1 gol, 3 asist ile oynarken, Ayew 2 kez ağları sarstı ve 2 gol pası verdi.

YORUM YAZ