MENÜ

Kurtarıcı Emre Akbaba!

Emre Akbaba... 62. dakikada oyuna girdi, maçın gidişatını değiştirdi. 88’de şık bir vuruşla skoru eşitleyen yıldız futbolcu, 90+2’de fişi çekti, Uluslar Ligi’nde A Milli Takım’a ilk 3 puanı getirdi

Kurtarıcı Emre Akbaba!

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir’i birbirine düşürüp tercihini Sarı-Kırmızılı formadan yana kullanan Emre Akbaba, ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu dün gösterdi. 62. dakikada Mehmet Topal’ın yerine oyuna giren yıldız futbolcu, sahaya ayak bastığı ilk andan itibaren kalitesini konuşturdu. Takımı daha hızlı bir şekilde hücuma taşıyan Emre, 88. dakikada müthiş pas organizasyonu sonrasında Cenk’in asistinde ağları havalandırdı. Skoru 2-2’ye getiren başarılı futbolcu, bununla da kalmadı. Uzatmalarda bir kez daha sahneye çıktı.

Haberin Devamı

İlk resmi maçı...

90+2’de Serdar Gürler’in ortasında bu kez kafayla fileleri sarsan Emre, A Milli Takımımız’a Uluslar Ligi’nde ilk galibiyeti getirdi.Daha önce A Milli forma ile 5 hazırlık maçına çıkan Emre, dün ilk resmi maçında 2 kez ağları havalandırdı. İsveç’te maç sonunda Türk futbolseverler büyük sevinç yaşarken, Friends Arena ‘Emre Akbaba’ tezahüratlarıyla inledi.

YORUM YAZ