MENÜ

Kurtarıcı!

Trabzon baskı kurdu, pozisyon buldu ama hep kaçırdı. Ve tam bu sıkışma anlarında o sahne aldı. Ligde Bordo-Mavili formayla ilk gollerini atan Engin Baytar, gecenin yıldızı oldu.

Kurtarıcı!

Kısa bir süre önce kadro dışı kalan, ancak teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’in gelmesiyle gözle görülür bir çıkış yakalayan Engin Baytar, Diyarbakır deplasmanında takımını zafere taşıdı... Trabzonspor’un bol bol net pozisyonlar bulduğu ama bunların tamamını cömertçe harcadığı dakikalarda iki kez sahneye çıkıp nefis bitirici vuruşlar yapan genç oyuncu, aynı zamanda Bordo-Mavili formayla Süper Lig’de ilk defa gol sevinci yaşadı. Son vuruşlardaki başarısının yanı sıra oyunun diğer bölümlerinde de ciddi katkılar sağlayan Engin Baytar, geceyi ise üzgün noktaladı. Abdullah ile girdiği ikili bir mücadelenin ardından ortam gerildi, hakem bu pozisyonun ardından Engin’e sartı kartını gösterdi. Böylece sınırdaki gecenin yıldızı Manisaspor mücadelesi öncesinde cezalı duruma düştü.

Egemen de Manisa’da yok
Trabzonspor, Diyarbakırspor deplasmanında 3 puan aldı ama 2 fire verdi. İkinci yarının başında sarı kartla cezalandırılan Egemen de Engin Baytar gibi Manisaspor randevusunda takımındaki yerini alamayacak. İki golde imzası bulunan Engin Baytar maçı değerlendirmesinde ise şunları söyledi: Benim attığım gollerle kazanmak güzel ama bu bir takım işi. O kartı ise hak etmedim. Haftaya oynamayacağım için çok üzgünüm.

Haberin Devamı
YORUM YAZ