MENÜ

Kurt Zouma transferinde flaş gelişme

Chelsea, Aslan’ın istediği genç stoperi ya Türkiye ya da Belçika’ya kiralayacak. Ancak öncelik, ligi daha sert olduğu için Türkiye’den yana. İngiliz yetkililer, bu transferde ısrarcı olması durumunda Cim Bom’a kolaylık sağlayacak.

Kurt Zouma transferinde flaş gelişme

Yeni sezon transferlerini lig biter bitmez gerçekleştirmek isteyen Galatasaray, dört bir koldan çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Aslan’ın gündemine gelen son isim, Chelsea’den Kurt Zouma’ydı. İngiliz kaynaklarından gelen haberlere göre, Sarı- Kırmızılılar 22 yaşındaki savunmacıyı kiralamak istiyor.

Bu gelişme, Chelsea cephesinde de olumlu karşılandı. Çünkü İngiliz kulübü, Conte’nin 11’ine girmeyi başaramayan Fransız stoperin, Türkiye veya Belçika’ya kiralanarak tecrübe kazanmasını istiyor. Kulüp yetkilileri, Galatasaray’ın bu transferde ısrarcı olması durumunda, kolaylık sağlamayı düşünüyor.

Yanına da Pepe veya Mangala

Sarı-Kırmızılılar’ın planı, savunma hattına Pepe ve Mangala gibi tecrübeli bir ismi transfer edip, yanına da Zouma gibi genç ama güçlü bir stoper takviyesi yapmak. Yönetim, genç stoperin başarılı olması durumunda bonservisi için de harekete geçmeyi düşünüyor. Jason Denayer’i yeniden Cim Bom’a kazandırmayı başaramayan yönetim, Zouma’nın sözleşmesine satın alma opsiyonu koydurmayı da hedefliyor.


TT Arena'da 257 gün sonra sessizlik

Haberin Devamı
YORUM YAZ