MENÜ

'Kupayı Kadıköy'de kaldırabiliriz'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, “Federasyondan şampiyonluk kupası için bir isteğimiz oldu. Şampiyon olursak kupayı Kadıköy'de kaldırmamızın önünde bir engel yok” dedi.

'Kupayı Kadıköy'de kaldırabiliriz'

Artık şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray camiasının önemli isimlerinden, başkan yardımcısı Refik Arkan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sporx’e konuşan Arkan, “Şu anda tek düşüncemiz, Sivasspor maçını kazanarak şampiyonluğumuzu resmen ilan etmek. Çok ciddi bir hazırlık söz konusu değil, sadece şampiyon olmak istiyoruz. Federasyondan şampiyonluk kupası için bir isteğimiz oldu ama bu tamamen talimatlar çerçevesinde. Teamüller neyi gerektiriyorsa onu istedik, farklı bir isteğimiz yok. Arkadaşlarımız şampiyon olursak kupayı Kadıköy’de kaldırmamızın önünde bir engel olmadığını söylüyor” ifadesini kullandı. Arkan, Fenerbahçe ile yaşanan alkış polemiğiyle ilgili olarak da, “Fenerbahçe bizi ister alkışlar, ister alkışlamaz bu onların bileceği bir iş” dedi.

‘Portekiz için davet yok’

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, Fenerbahçe’nin Benfica ile oynayacağı rövanş maçı için kullandığı, “Portekiz’e seve seve giderim” sözü hakkında da yorum yapan Refik Arkan, kendilerine Fenerbahçe’den herhangi bir davet gelmediğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ