MENÜ

"Kupayı istiyoruz"

Sakarya Üniversitesi Trabzonlular Kulübü tarafından organize edilen geceye Giray ve Burak'la birlikte katılan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Ünal Karaman, “Fenerbahçe'yi yenerek kupayı almak istiyoruz” dedi.

"Kupayı istiyoruz"

Trabzonlular Kulübü tarafından gerçekleştirilen gecede konuşan bordo mavili takımın yardımcı antrenörü Ünal Karaman, “5 Mayıs günü oynayacağımız maç büyük takımlara yakışır bir maç olmalı. Büyük takımlar finali bu lig var olduğu sürece oynanacak. Büyük takımların duygularına yakışır bir şeklide fair play içinde ekran başında ve tribünlerde güzel bir futbol karşılaşması olması gerekir. 5 Mayıs 1996 yılındaki karşılaşmada Fenerbahçe bizden şampiyonluğu aldı. 5 Mayıs 2010 yılında da kupa maçı oynayacağız. İyi oynayan kazansın” dedi. Karaman sözlerini şöyle sürdürdü: “Kupa maçına biz de en iyi şekilde hazırlanacağız. Oraya kadar gelmek de büyük başarıdır. Elbette kupayı almak istiyoruz. Doğru ve çalıştığımız futbolu oynarsak kazanma ihtimalimiz yüksek olur. Kazanamazsak da yapacak bir şey yok. Biz sadece doğruları yapmaya çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun kabulümüzdür. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımlar bu ligin rengidir. Bu yıl üst taraf açısından değil de alt taraf açısından iyi bir lig olmadı. İstediğim zevki alamadım. Şampiyon kim olursa olsun o takımı alkışlayacağız. Düşen takımlara da moral vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonsporlu Burak Yılmaz ise, “Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçını kazanmak istiyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben kupayı kaldırmak istiyoruz. İnşallah Fenerbahçe’ye bir golüm olacak” dedi. Geceye katılan yardımcı antrenör Ünal Karaman ile Giray ve Burak Yılmaz’a plaket verildi.

YORUM YAZ