MENÜ

Kupa İstanbul'da

İstanbul'un ev sahipliğinde 11-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali öncesi, Avrupa Ligi (Euroleaue) CEO'su ve Başkanı Jordi Bertomeu, kupayla birlikte İstanbul'a geldi.

Kupa İstanbul'da

THY’ye ait uçakla Barselona’dan gelen Jordi Bertomeu’yu, Atatürk Havalimanı apronunda THY Genel Müdürü Temel Kotil karşıladı.

Temel Kotil, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nin İstanbul’da yapılmasına katkı verdikleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Basketbol Federasyonu’na teşekkür etti.

İstanbul’a Avrupa’nın en güçlü dört basketbol takımı ile 10 bin seyircinin geleceğini ifade eden Kotil, "İnşallah onları biz taşıyacağız. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Jordi Bertomeu da Avrupa Ligi Kupasını İstanbul’a getirmekten çok mutlu olduğunu belirterek, kupanın pazar günü sahibini bulacağını söyledi.

Kupa ile birlikte aynı zamanda mutluluk ve heyecan da getirdiklerini kaydeden Bertomeu, "Binlerce kişinin izleyeceği çok heyecanlı maçlar olacak. Bu imkan için THY’ye teşekkür ediyoruz. Kendileriyle çalışmaktan çok memnunuz" ifadelerini kullandı. Kotil ve Bertomeu, daha sonra uçağın altında kupa ile resim çektirdi. Kotil, Bertomeu’ya THY uçağı maketi hediye etti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ