MENÜ

Kulüplerden Diyarbakır'a çağrı

Süper Lig takımlarından oluşan Kulüpler Birliği Vakfı İstanbul'da toplandı. Toplantıda ağırlık olarak Diyarbakırspor'un Galatasaray maçına çıkmama kararını konuşuldu.

Kulüplerden Diyarbakır'a çağrı

Vakfın Mecidiyeköy'deki merkez ofisinde Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 13 kulüp temsilcileriyle katılırken, Beşiktaş, Kayserispor, Gaziantepspor ve Ankagücü kulüplerinin diğer kulüplere vekalet verdiği öğrenildi. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, ilk olarak Beşiktaş Başkanı ve yönetim kuruluna son dönemde yapılan olumsuz tezehüratları kınadıklarını ve tasvip etmediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Gümüşdağ toplantıda ağırlık olarak Diyarbakırspor'un Galatasaray maçına çıkmama kararını ve Diyarbakırspor'un yaşadığı sıkıntıları gürüştüklerini belirterek, "Biz Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer'e Galatasaray maçına çıkmaları tavsiyesinde bulunduk. Kulüpler Birliği'nin bu konudaki kararı Diyarbakırspor'un bu maça çıkması yönündedir. Diyarbakırspor'un yaşadığı olayları tabiki tasvip etmiyoruz. Ama özellikle Diyarbakırspor'un son oynadığı Gazianspor karşılaşmasında yaşanan saha içi olaylar dönem dönem bir çok kulübün karşı karşıya kaldığı durumlardır. Başkan Sümer'e maça çıkmaları yönündü tavsiyemizi yaptık. Kendisi Diyarbakır'da bir basın toplantısı düzenleyerek kararını açıklayacak" dedi.

YORUM YAZ