MENÜ

Ahmet Nur Çebi'nin yerine 2 aday!

Abone Ol Google News

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar’ın geçen ay yapılan Divan Kurulu toplantısında erken seçim kararı aldığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın ardından İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle de fikir ayrılıkları yaşaması sonrasında ekibini değiştirmek için böyle bir karar alan Orman’ın, yeni iki numara için 2 aday belirlediği ortaya çıktı. Başkan’ın, bu konuda kulübün eski yöneticisi Serdal Adalı ve iş adamı Ethem Sancak’a teklif götürdüğü öğrenildi.

Son bir görüşme yapılacak

Adalı’nın bu öneriye soğuk baktığı bildirilirken gelecek planları arasında Beşiktaş Başkanlığı bulunan Sancak’ın, bu amacı doğrultusunda yönetim kuruluna girmeyi ilk adım olarak gördüğü ve Orman’ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Siyah-Beyazlılar, 15 Eylül Cumartesi günü Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı, 16 Eylül Pazar da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirecek.

Ek olarak Başkan Fikret Orman’ın Ahmet Nur Çebi’yle son bir görüşme yapacağı da kulislerde konuşuluyor.

Haberin Devamı

Yeni Torunoğulları geliyor!

Ahmet Nur Çebi’nin yeri için 2 alternatif belirleyen ve çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, yeni dönem öncesinde ayrılık kararı aldığı Erdal Torunoğulları’nın koltuğu için de sürpriz bir aday belirlediği kaydedildi. Orman’ın, Erdal Torunoğulları’nın yerine Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı’nı yürüten kardeşi Aykut Torunoğulları’na teklif götüreceği kaydedildi.

YORUM YAZ