MENÜ

Kuddusi Müftüoğlu: Halis Özkahya, Fenerbahçe maçına tekrar verilebilir

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Maraton programında son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Müftüoğlu, Deniz Çoban'ın yaptığının yanlış olduğunu ifade ederken, Halis Özkahya'nın da Fenerbahçe maçına tekrar verilebileceğini söyledi.

Kuddusi Müftüoğlu: Halis Özkahya, Fenerbahçe maçına tekrar verilebilir

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, "Benim ekibim, Türkiye'deki hakemlerin bütün sorunlarını çözecek kapasitede. Genç ve yetenekli hakemlere görev vermeye çalışıyoruz. Pazartesi günü atamalarımızı yapıyoruz. Bütün liglerde maçları yönetecek hakemler belli oluyor. Genç ve tecrübeli hakemleri harmanlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki sezon üst klasman hakem sayısı 22'ye düşecek" dedi.

"Deniz Çoban yanlış yaptı"

Görevinden istifa eden hakem Deniz Çoban hakkında ise Kuddusi Müftüoğlu, "Biz Deniz Çoban'ın arkasında durduk. Ben bizzat maç sonrası Deniz Çoban'ı 3 kez aradım, telefonunu açmadı. Deniz yanlış yaptı. Ama o kararını vermiş. Deniz Çoban'ın samimiyetine tabii ki inanıyorum. Deniz'in yaptığı hareket UEFA nezdinde kötü bir izlenim verir. Hakem atamalarını ben ve Bünyamin Gezer beraber yapıyoruz" dedi.

"Halis Özkahya'yı yine Fenerbahçe maçına veririz"

Halis Özkahya, UEFA'nın elit kategoride düşündüğü ve Pierluigi Collina'nın da üstünde durduğu önemli bir hakem olduğunu ifade eden Müftüoğlu, Özkahya'yı bir daha Fenerbahçe maçına verir misiniz? sorusu üzerine, Tabii ki verebiliriz. Neden vermeyelim? ifadesini kullandı.

"Uilenberg'in, Özkalfa'nın dişçisi olduğu iddiaları doğru değil"

Tolga Özkalfa'nın Uilenberg'in dişçisi olduğu iddiası için "Öyle bir şey yok. Doğru değil" ifadelerini kullanan Müftüoğlu, "Biz bir hakeme üst üste 2 maç vermiyoruz. Ayda maksimum 2 maç vermeye çalışıyoruz. Gözlemci raporları önemlidir ama MHK'nin kanaati daha önemlidir" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ