MENÜ

Krizlerin gölgesinde 15 gol!

Transferiyle büyük sükse yaptı, bir türlü Pereira’nın as forveti olamadı. Sürekli hocasıyla yaşadığı krizlerle, yedek kalma şikayetleriyle gündeme geldi. Robin van Persie, buna rağmen golcülüğünü konuşturdu. 38 resmi maçta ortalama 59 dakika sahada kalmasına rağmen rakip fileleri 15 kez havalandırmayı başardı.

Krizlerin gölgesinde 15 gol!

Fenerbahçe, Manchester United’dan Robin van Persie’yi transfer ettiğinde sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ses getirdi. Ancak Hollandalı yıldız gollerinden çok yaşadığı krizlerle gündeme geldi. Sezonun büyük bölümünde Fernandao’nun yedeği oldu.

Sürekli kulübede oturmaktan, 90 dakika sahada kalamamaktan şikayet etti. Pereira ile saha kenarında tartışma yaşadı. Hakkında, “Mutsuz, ayrılacak” iddiaları bile ortaya atıldı. Robin van Persie, yaşadığı bunca krize rağmen Kayserispor karşısında bu sezonki 15. golüne imza attı!

En kritik dönemde patladı!

38 resmi maçta, maç başı ortalama 59 dakika süre almasına rağmen iyi bir istatistik yakaladı. Hollandalı yıldız, son haftalarda ilk 11’in değişmez oyuncularından biri olmayı da başardı. Gol atamadığı karşılaşmalarda bile arkadaşlarına yarattığı pozisyonlarla takıma katkı sağladı. Tecrübeli golcü, tam da kritik haftalara girilirken ritmini bularak Sarı-Lacivertliler’in en tehlikeli oyuncularından biri oldu.

‘RvP’yi unutun SvP’ye merhaba deyin’

İngiliz Daily Mirror Gazetesi, Robin van Persie ve oğlu Shaqueel van Persie hakkında ilginç bir habere imza attı. Bouchra van Persie’nin, oğlu ile kocasının Fenerbahçe eşofmanlarıyla Instagram’a koyduğu fotoğrafa yer veren Daily Mirror, “RvP’yi unutun, SvP’ye merhaba deyin. Shaqueel van Persie şu anda Fenerbahçe Akademisi’nde futbol oynuyor. Babasının ayak izlerini takip ediyor. 9 yaşındaki Shaqueel, yetenekleriyle babasının oğlu olduğunu gösteriyor. Robin van Persie, Saracoğlu’nda 18 bin taraftarın önünde imza atarken, Shaqueel babasıyla mini bir şova imza atmıştı” ifadelerini kullandı. Gazete ayrıca Van Persie’nin sürekli ilk 11’de olmamasına rağmen 15 gol kaydettiğini hatırlatarak, “Bu sezon eski takımı Manchester United’de hiçbir oyuncu bu rakama henüz ulaşamadı” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ