MENÜ

Krizler Hakan'ın, zaferler Rüştü'nün

Beşiktaş kritik maçlara çıkıp kötü sonuçlar alırken kalede Hakan Arıkan vardı. Ne tesadüftür ki, tüm zorlu karşılaşmalarda Rüştü Reçber sakattı!

Krizler Hakan'ın, zaferler Rüştü'nün

Kara Kartallar Wolfsburg’a 3-0 yenilirken kalesini Hakan Arıkan koruyordu. 8-0’lık Liverpool yenilgisinde de, 4-1’lik Metalist Kharkiv mağlubiyetlerinde de eldivenler genç file bekçisindeydi. Tüm zorlu maçlar öncesinde taşın altına elini koydu, kaleye geçti. Ancak ismi hep kötü sonuçlarla anıldı. Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber ise, ilginç bir şekilde dev maçlar öncesinde hep sakattı. 12 Eylül’de Galatasaray’a karşı forma giyen Rüştü, 3 gün sonrasındaki Manchester United sınavında sakatlığı nedeniyle yoktu. Tıpkı daha önce oynanan Liverpool, Porto, Kharkiv karşılaşmalarında olduğu gibi...

Haberin Devamı

Trabzon’da sahada
Önceki günkü Wolfsburg maçında da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rüştü’nün, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında forma giyebileceği kaydedildi. Tecrübeli eldivenin durumunun iyi olduğu ve büyük bir ihtimalle Trabzon deplasmanında kaleyi Hakan’dan devralacağı öğrenildi.

YORUM YAZ