MENÜ

Krizin adı Meireles!

Benfica'lı yöneticiler, eski Porto'lu Meireles'in stada gelmesini sakıncalı buldu, tribünde yer vermek istemedi. Portekizli bunun üzerine milli takım elbisesini giydi, maçı Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte izledi.

Krizin adı Meireles!

Fenerbahçe’nin dün geceki en büyük eksiklerinden biri hiç şüphe yok ki Raul Meireles’ti. Portekizli futbolcu, cezası sebebiyle müsabakayı tribünde izlemek için soluğu Benfica’nın Luz Stadı’nda aldı. Ancak burada büyük bir sürprizle karşılaştı. Daha önceki kariyerinde Benfica’nın en ciddi rakibi olarak kabul edilen Porto’da forma giyen Meireles için ev sahibi ekibin yöneticileri UEFA görevlilerinin de bulunduğu toplantıda, “Fenerbahçe için her şeyi yaparız ama ona stadımızda bilet veremeyiz. Ciddi tepkilerle karşılaşabiliriz” ifadelerini kullandı.

Hemen devreye girildi

Bu gelişme üzerine Fenerbahçe Yönetimi düğmeye bastı. Karşılaşma için stada gelen ve maçı izlemeyi çok istediği bilinen Meireles, Portekiz Milli Takımı’nın giydiği takım elbiseyle beraber soluğu protokol tribününde aldı. Bu krizin giderilmesinde Başkan Aziz Yıldırım’ın büyük rol oynadığı öğrenilirken, yıldız futbolcu da karşılaşmayı kendi takım yöneticilerine ayrılan bölümde izledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ