MENÜ

Kral benim

Galatasaray adım adım şampiyonluğa koşarken, takımın gol makinesi Burak Yılmaz da Gaziantep'ten mesaj gönderdi! Gol sayısını 20'ye yükselten yıldız futbolcu, “Bu sezon da krallığı kimselere bırakmam” der gibiydi...

Kral benim

Cim Bom’un gol makinesi Burak Yılmaz, Gaziantep deplasmanını da boş geçmedi. Gol krallığında Kasımpaşasporlu Kalu Uche ile yarışan tecrübeli futbolcu, haftaya 19 golle girmişti. Uche, Eskişehir’le oynanan karşılaşmada gol bulamazken, Burak Gaziantep’te takımına 3 puanı getiren isim oldu. Geçen sezonu Trabzonspor formasıyla attığı 33 golle kral olarak tamamlayan yıldız futbolcu, böylece “Bu sezon da krallığı kimselere bırakmam” mesajı verir gibiydi. Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek final macerasına kadar Cristiano Ronaldo ile yarışan Sarı-Kırmızılı oyuncu, takımının elenmesiyle Avrupa’daki krallık hayalini en azından 1 sezon daha ertelemek zorunda kalmıştı.

Avrupa devleri istiyor

Burak’ın performansı, Avrupa devleri tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle Atletico Madrid, Chelsea’ye rekor bir ücretle transfer olması beklenen Radamel Falcao’nun boşluğunu Burak’la doldurmak istiyor. Yine takımın yıldızı Luis Suarez’le yolları ayırmaya hazırlanan Liverpool’un ilk hedefi de Burak Yılmaz olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ