MENÜ

Kral artık Fener: 3-1

Ligin zirve maçında Sarı-Lacivertiler, güçlü rakibi İstanbul Belediye'yi 3-1'le yenerek birinciliği averajla ele geçirdi, sezon başından bu yana ilk kez liderlik koltuğuna oturdu.

Kral artık Fener: 3-1

Aroma Erkekler Voleybol Ligi’nin ilk iki sırasındaki takımların mücadelesi çok heyecanlı, aynı derecede de kalitesiz oldu. Fenerbahçe zaman zaman durmasına rağmen daha başarılı oynadı, iyi blok yapıp karşılaşmayı kazanmayı bildi: 3-1.

İstanbul Belediye durumu 1-1 yaptı
Oyunun ilk setini Sarı-Lacivertliler hücumdaki üstünlüğüyle galip geldi. İkinci ve üçüncü setlerin başlangıcını İstanbul BŞB. iyi yaptı. 2. sette Fenerbahçe arka arkaya bloklarla rakibini yakalamasına rağmen yaptıkları iki hata ile kaybetti: 1-1. Ancak üçüncü seti etkili blok ve smaçlarla kazanan Fenerbahçe, güçlü rakibi karşısında 2-1 üstünlük sağladı.

Bir set fazlasıyla lider oldu
Çok çekişmeli geçen 4. sette Fenerbahçe, son sayılarda daha az hata yaparak karşılaşmayı 3-1 kazandı. Bu galibiyetle iki takımın da puanları (40) eşitlendi. Set averajında ise Sarı-Lacivertliler, 1 set farkla zirveye yükseldi.

Zeki Kuban


F.Bahçe- İstanbul BŞB.: 3-1
SALON: TVF 50 Yıl
HAKEMLER:
Ümit Sokullu, Suat Carlı
FENERBAHÇE: Coskovic *, Özkan ***, Gardner ***, Divis ***, Emre ***, Arslan ***, Serkan (L) **, Cem *
İSTANBUL BŞB.: Trommel *, Erhan **, Hakan A. *, Touzinsky ***, Millar **, Ulaş **, Barış (L) **, Stoykov **, Volkan *, Hakan F. **, Yankı **
SETLER: 25-18, 21-25, 25-19, 28-26

Haberin Devamı
YORUM YAZ