MENÜ

Kouyate'nin cezası kaldırıldı!

West-Ham orta saha oyuncusu Cheikhou Kouyate'nin hakem Mark Clattenburg tarafından oyundan atıldığı ve 2-2 sonuçlanan Crystal Palace maçından sonra, West Ham kulübünün cezaya itirazı nedeniyle toplanan 3 kişiden oluşan Federasyon Ceza Kurulu, atılma olayını videodan inceledikten sonra 2-1 oylamayla Kouyatenin cezasını kaldırdı.

Kouyate'nin cezası kaldırıldı!

3 kişilik panelde Premier lig delegesi Denis Smith ve ismi açıklanmayan iki eski profesyonel futbolcu videoyu inceledikten sonra oyunu 2-1 Kouyate'nin atılmaması gerektiği şeklinde görüşte bulundu.

FIFA eski hakemlerinden Mark Halsey "Mark Clattenburg çok iyi arkadaşımdır. Verdiği kararın panel tarafından değiştirilmesine çok kızacağından eminim. Bu onun için büyük bir hayal kırıklığı olacak ve federasyona olan güvenini kaybettirecek' açıklamasında bulundu.

Pazartesi günü 18 hakem St.George's Park'ta yaptıkları toplantıda Kouyate'nin Dwight Gale'e yaptığı hareketin kırmızı kart olduğunda birleştiler.

Panel tarafından cezası kaldırılan Kouyate, cumartesi günü Arsenal ile Upton Park'ta oynayacakları maçta sahada olabilecek.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ