MENÜ

Kötü zemin camiayı karıştırdı

Stattan sorumlu eski yönetici Işın Çelebi, “Konser ve kongreler Arena'daki drenajı bozdu. Yönetim, çatıyı yapmadığı gibi bu sorunları da gideremedi” derken, kulüpten bir açıklama yayınlandı.

Kötü zemin camiayı karıştırdı

Sarı-Kırmızılı kulüpte artık gündem Türk Telekom Arena’daki su savaşları! Stadın yapıldığı dönemde inşaatla ilgili sorumlu yönetici olan Işın Çelebi, Radyospor’daki konuşmasında, “Birinci sorun çatının yapılmaması. Geçen yıl bitirilmesi gerekiyordu. İkinci sorun, Arena’nın drenajı son derece iyi yapıldı ama yaz aylarındaki konserler ve kongreler nedeniyle hasarlar oluştu ve hasarlar giderilemedi. Stadın çimi değiştirildi ama drenaj uyuşmadı. Koltuk satıp para kazanıyorsanız, stada yatırım yapacaksınız” ifadesini kullandı. 2. Başkan Ali Dürüst, bu sözlere karşılık olarak, “Çatıyı kapatsak o zaman çimleri nasıl yeşerteceğiz? Maç oynanırken zaten kapalı tutamıyorsunuz. Dünkü ana sıkıntı yağışın önemli bölümünün maç oynanırken gelmesinden kaynaklandı” dedi.

‘Raporlar paylaşılacak’
Kulüpten yapılan açıklamada ise “Ciddi ölçüde zemin ve drenaj sorunları izlenmiştir. İvedi bir şekilde tarafsız teknik kurumlara danışılacak, sorunların neden kaynaklandığı tespit edilerek raporlar paylaşılacaktır” denildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ