MENÜ

Kostas Sloukas: Real Madrid'e karşı hedefimiz galibiyet

Fenerbahçe Doğuş'un başarılı oyun kurucusu Kostas Sloukas, Euroleague'de Real Madrid'le oynayacakları final maçı öncesinde hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Kostas Sloukas: Real Madrid'e karşı hedefimiz galibiyet

THY Euroleague Final Four'da Zalgiris'i 76-67 mağluğ eden Fenerbahçe Doğuş, finalde yarın Real Madrid ile karşılaşacak. Bu maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Kostas Sloukas, İspanyol ekibine karşı galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Sloukas'ın açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe yeniden finalde ve Avrupa'nın en iyi takımlarından birisinin olduğumuzun göstergesi. Yarın çok iyi ve sağlıklı bir takıma karşı oynayacağız. Real Madrid'e karşı hedefimiz tabii ki galibiyet olacak.

Öncelikle 6. ya da 5. finalin önemi yok. Bunları düşünmüyorum. Benim için önemli olan yarınki finali kazanmak. Biz sadece oynuyoruz. Lider ben olamam. Lider kesinlikle Obradovic, kesinlikle onun dediklerini yapmak için uğraşacağız.

Fenerbahçe - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Final Four final)

Datome işimizi çok kolaylaştırıyor. Sonradan oyuna girerek bize çok iyi destek oluyor.

Obradovic'e yetişmem tabii ki çok zor. Sezonun başından itibaren hedefimiz Final Four'du. Buradaki ekip beni çok destekledi. Burada şampiyonluk kulüp için önemli. Tabii ki her zaman savaşmak gerekir. Kulüp için yapacağız bunu kendimiz için değil.

Luka Doncic 19 yaşında. Ben bazen şaşırıp diyorum "Nasıl 19 yaşında olabilir". Çok tehlikeli bir oyuncu. Müthiş zeki ve akıllı bir karakter. Ancak bir oyuncu üzerinden gitmemek gerekir. Real Madrid takım halinde tehlikeli. Hepsini durdurmaya çalışacağız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ