MENÜ

Koray'ı bugün uğurluyoruz

Galatasaray’ın, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı maç öncesinde tribünde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Koray Şener, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Koray'ı bugün uğurluyoruz

Galatasaray’ın, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı maç öncesinde tribünde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Koray Şener, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan 22 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Şener’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Karacaahmet Gasilhanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Cuma günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Koray Şener'in cenazesi sabah erken saatlerde Üsküdar Karacaahmet'te bulunan gasilhaneden alındı. Cenazeyi almaya Şener'in ailesi, okul arkadaşları, taraftarlar ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geldi.

Korayı bugün uğurluyoruz

Koç, ailenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Cenaze saat 11.00'de düzenlenecek tören için Ülker Stadı'na götürüldü.

Korayı bugün uğurluyoruz

Korayı bugün uğurluyoruz

Şener için bugün saat 11.00’de Fenerbahçe Ülker Stadı’nda tören yapılacak. Daha sonra Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Camii’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Korayı bugün uğurluyoruz

‘Rahatsızlığı yoktu’

Cenazeye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yanı sıra bazı futbolcuların da katılması bekleniyor. Bu arada Şener’in dayısı Güven Gürsan, “Geçen hafta boğaz ağrısı için hastaneye gitmişti. Onun dışında bir rahatsızlığı yoktu” dedi.

YORUM YAZ