MENÜ

Koray Avcı'dan Tunç Uncu'nun ailesi için büyük adım!

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Koray Avcı, 10 Aralık akşamı düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesi için önemli bir adım attı.

Koray Avcı'dan Tunç Uncu'nun ailesi için büyük adım!

10 Aralık'ta Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'nın yakınında düzenlenen saldırı nedeniyle 44 vatandaşımız şehit olmuştu.36 çelik kuvvet polisimizin yanında 8 de sivil vatandaşımız şehit olurken, bu 8 kişiden biri de Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'ydu.

O forma açık artırmada!

Tüm Türkiye şehitlerin acısını hissederken aynı zamanda da büyük birlik ve beraberlik içinde terörü kınamıştı. Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin geliri Siyah Beyazlı kulüp tarafından şehit ailelerine bağışlanırken, kulübün eski futbolcusu Koray Avcı da, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısında Şükrü Saracoğlu'nda kazandığı efsanevi maçta giydiği formayı Tunç Uncu'nun ailesi için açık artırmaya çıkardı.

Beşiktaş'ın rakibi Hapoel Beer Sheva'ya kötü haber!

Yıllarca unutulmayacak maç!

Hatırlanacağı üzere o karşılaşmada Beşiktaş'ın 3-2 önde olduğu dakikalarda kaleci Oscar Cordoba hakem Bülent Demirlek tarafından oyundan atılmış ve Fenerbahçe Alexde Souza'nın penaltı golüyle 3-3'lük beraberliği yakalamıştı.

Oyuncu değişikliği hakkı biten Siyah Beyazlılar'da penaltıda kaleye forvet oyuncusu Gabriel Pancu geçmiş ve Rumen oyuncu maçın sonuna dek kalede kalmıştı. Beşiktaş'ın müthiş bir performans sergilediği mücadelenin son bölümünde ise Koray Avcı, uzaktan attığı golle Rüştü Reçber'i avlamış ve Beşiktaş'ın tarihi galibiyetinde pay sahibi olmuştu.


Beşiktaş yönetimi Akaretler Yokuşu'na veda ediyor




Haberin Devamı
YORUM YAZ