MENÜ

Konyaspor-Fenerbahçe maçına taraftarlardan yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig'in 7'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalan, ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'a 4-1 mağlup olan Fenerbahçe, Atiker Konyaspor karşısına çıktı. 42 bin kişilik Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maça taraftarlarda ilgi gösterdi.

Konyaspor-Fenerbahçe maçına taraftarlardan yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig'in 7'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalan, ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'a 4-1 mağlup olan Fenerbahçe, Atiker Konyaspor karşısına çıktı.

FENERBAHÇE'NİN EKSİKLERİ

Sol dizinde şişlik bulunan Volkan Şen, takımla birlikte Konya'ya geldi ama ilk 11'de yer almadı. Volkan Şen yedek olarak soyunurken, sakatlıkları devam eden Fernandao ve Ozan da kadroya giremedi. Beklentileri yerine getiremeyen Van Der Wiel de kadroya alınmadı.

31'İNCİ KEZ KARŞILAŞTILAR

Süper Lig'de Fenerbahçe ile 30 kez karşı karşıya gelen Atiker Konyaspor 3 kez gelip gelebildi. 26 maçı kaybeden yeşil-beyazlı ekip 1 kez berabere kaldı.

MEHMET TOPAL SARI KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de Mehmet Topal, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Atiker Konyaspor karşısında da sarı kartla cezalandırılması durumunda Kardemir Karabükspor müsabakasında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE'DE 3 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda oynadığı Manchester United maçının ilk 11'ine göre kadroda 3 değişiklik yaptı. Manchester United maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Neustaedter, Alper Potuk ve Volkan Şen'in yerine, Lens, İsmail Köybaşı ve Emenike ilk 11'de sahaya çıktı.

ATİKER KONYASPOR'DA 4 DEĞİŞİKLİK

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynadıkları Braga maçının ilk 11'ine göre takımında 4 değişiklik yaptı. Kocaman, Braga maçının ilk 11'inde bulunan Milosevic, Bajic ve sakatlığı bulunan Vukovic yerine Abdülkerim Bardakçı, Rangelov ile Halil İbrahim Sönmez'i ilk 11'e dahil etti. Kocaman, sarı kart cezalısı olan Ali Çamdalı'nın yerine ise Jonsson'a forma verdi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ

Karşılaşma öncesi Atiker Konyasporlu futbolcular ısınmak için sahaya üzerinde '15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz' yazılı tişörtle çıktı.

TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ

42 bin kişilik Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maça taraftarlarda ilgi gösterdi. Yaklaşık 500 sarı-lacivertli taraftar takımını desteklemek için trübünleri doldururken yeşil-beyazlı tribünlerde ise yer yer boşluklar gözlendi. Yaklaşık 30 bin yeşil beyazlı taraftar katımını destekledi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçı öncesi Konya Büyükşehir Stadyumu'nda polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Taraftarlar üstleri aranarak içeriye alındı. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.

FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Karşılaşmadan önce ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli oyunculara taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tezahüratlarla takım oyuncularına destek verdi. Atiker Konyasporlu oyuncularda taraftarları tarafından alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı.

IRMAK BEBEK UNUTULMADI

Torku Konyasporlu taraftarlar Manisa Alaşaehir'de kaybolan ve komşuları tarafından öldürüldüğü belirlenen 4 yaşındaki Irmak Kupal için Güney Üst tribüne 'Bir Melek Uçtu Dünyadan... Irmak Bebek' yazılı pankart astı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ