MENÜ

Konya'nın Ömer aşkı

Bu sezon hedefi Avrupa potası olarak belirleyen Torku Konyaspor, kadrosunu flaş isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Zelenjcar'ın 21 yaşındaki golcüsü Bajic'i renklerine bağlayan Yeşil-Beyazlılar, Beşiktaş'tan Ömer için de operasyon başlattı.

Konya'nın Ömer aşkı

Transferde nokta atışı isimleri kadrosuna katmak için kolları sıvayan Torku Konyaspor, dün Zelenjcar takımının forveti Riad Bajic’i renklerine bağlamıştı. Ancak Yeşil-Beyazlılar, geçen sezon 15 gol 8 asistlik müthiş bir performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncuyla yetinmeyecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman, bu bölgeye kaliteli bir isim daha kazandırmak istiyor. Hedefteki oyuncu ise Beşiktaş’ın forveti Ömer Şişmanoğlu. Takımının Avusturya kampında kendisini göstermeyi başaramayan 26 yaşındaki golcünün yeniden kiralanması gündeme geldi, ilk devreye giren ekip ise Konyaspor oldu. Sportif direktör Murat Erdoğan’ın, Beşiktaş’tan ‘olur’ aldığı öğrenilirken oyuncuyla yapılacak görüşmelerin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Özgür bilmecesi!

Bu arada Yeşil-Beyazlılar’da sezonun bitmesiyle kendisine takım bulması istenen Özgür Özkaya hâlâ transfer yapmış değil. 26 yaşındaki sol bekin özellikle PTT 1. Lig’den çok sayıda talibi var. Konyaspor’la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Özgür, eğer önümüzdeki günlerde bir takımla anlaşamazsa sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ