MENÜ

Konya'da play-off mutluluğu

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, puan tablosunda play-off grubunda görünmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Konya'da play-off mutluluğu

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, puan tablosunda play-off grubunda görünmenin mutluluk verici olduğunu söyledi. Çınar, yaptığı açıklamada, Adanaspor karşısında önemli ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Galibiyette futbolcuların performansının yanı sıra stadı dolduran taraftarların da önemli payının olduğunu ifade eden Çınar, taraftarlara teşekkür etti. "Puan tablosunda play-off’ta olduğumuzu görmek bizi mutlu etti" diyen Çınar, "Takımda moraller çok iyi. Adanaspor karşısında zaman zaman kötü oynadık ama kazanmasını bildik. İnşallah kalan 4 maçı da kazanıp play-off şansımızı sürdüreceğiz. Süper Lig iddiamızı daha da perçinleştirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçının daha fazla önem kazandığını vurgulayan Çınar, İzmir’e galibiyet için gideceklerini dile getirdi.

Çınar, Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in maçın ardından "Hakem takdir haklarını Konyaspor’dan yana kullandı" açıklamasıyla ilgili de "Tartışmalı pozisyonlar mutlaka olacak. Daha önce bizim de canımız yandı. Herkesin başına geliyor. Bu konuda konuşmak çok önemli değil" dedi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ