MENÜ

Kongre kazanı kaynıyor

Galatasaray'da seçime 1 ay kala her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Dürüst ve Albayrak'ın bir türlü karar verememesi can sıkmaya başlarken, Aysal destekli yepyeni bir oluşum için hazırlık yapıyor.

Kongre kazanı kaynıyor

23 Mayıs’taki seçimli kongre için geri sayıma geçen Galatasaray’da, kulisler kaynamaya devam ediyor. Adnan Öztürk’ün geri çekilmesi sonrası en iddialı aday konumundaki Dursun Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ü saflarına katmaya çalışıyordu. Albayrak da Trabzon maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Seçime girersem sadece Dursun Özbek’in listesinden girerim. Aksi takdirde hiç kimsenin yanında olmam” demişti. Ancak Albayrak’ın bu sözlere rağmen, bir türlü kararını vermemesi can sıkıyor. Son olarak Ali Dürüst’le Albayrak, dün itibariyle karar vereceklerini belirtmişlerdi. Ancak yine bir gelişme yaşanmayınca hem Dursun Özbek cephesinde hem de kongre sürecini takip eden üyeler tarafında ciddi bir hayal kırıklığı yaşandı. Bu iki ismin artık seçim sürecine zarar verdiği düşünülüyor.

Faruk Süren de destekliyor

Diğer yandan Ünal Aysal, kendisinin destek verdiği yepyeni bir oluşum hazırlıyor. Faruk Süren de bu ekibe destek vermeye hazırlanıyor. Aday konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak Dursun Özbek’in seçime tek girmesine fırsat tanınmayacak. Alp Yalman’ın da Adnan Polat’ın destekçilerini arkasına alarak seçime girmesi bekleniyor. Turgay Kıran, Mehmet Helvacı ve Mustafa Cengiz gibi adayların çalışmaları da sürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ