MENÜ

Kompany'den kötü haber!

Manchester City ve Belçika Milli Takımı'nın başarılı stoperi Vincent Kompany, sakatlığı nedeniyle EURO 2016'da forma giyemeyeceğini duyurdu.

Kompany'den kötü haber!

Vincent Kompany, sakatlığı nedeniyle Belçika Milli Takımı ile EURO 2016'da yer alamayacağını açıkladı.

Manchester City forması giyen başarılı savunma oyuncusu, takımının Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Real Madrid ile oynadığı karşılaşmanın 55. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Resmi Facebook hesabından bir duygusal bir mesaj paylaşan başarılı savunma oyuncusu, Fransa'daki turnuvada takımını yalnız bırakacağını belirtirken, psikolojik olarak güçlü kalmaya devam edeceğini vurguladı.


Ajax ve Sevilla, Bruma'ya talip


İşte Kompany'nin o mesajı:

"Avrupa Şampiyonası'nı kaçıracağım. Benim için çok üzücü bir haber.Burada oturup kendim için üzülebilir, pek çoğunun yapacağı gibi kariyerimden endişe edebilirdim. Bırakabilirdim.

Ama ben bu değilim. Kendi geleceğime kendim karar veririm. Hayatta her şeyin büyük bir resmi vardır ve büyük resmi görememek, başarısız olmaya sebep olacaktır.

Ben çalışkan ve savaşçıyım. Eğer siz de öyleyseniz bunu bilirsiniz. Bizim gibi insanlar için başarının pek çok farklı yolu vardır. İşler kötü gitse bile kendimize inanırız.

Hayatta yaşadığı zorlukların üstesinden pozitif kalmaya devam ederek gelen insanlara her zaman büyük saygı duymuşumdur.

Ben de bu şekilde yaşamak istiyorum. Bu yüzden sakin ve pozitifim. Bildiğim yoldan devam edeceğim ve her zamankinden daha da inançlı olacağım.

Arkadaşlarıma güveniyorum ve takım arkadaşlarım Fransa'daki turnuvada ellerinden geleni yaparak bizi gururlandıracaklarına inanıyorum. Şu andan itibaren onların en ateşli taraftarı benim ve ben de takımımı desteklemek için orada olacağım. Hastanedeki yatağımdan yazıyorum, Asla pes etmeyeceğim!"


Leicester City kupasına kavuştu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ