MENÜ

Kolo Toure bu hafta Trabzon'da!

Bordo-Mavililer'in son yabancı bombası olacak deneyimli stoperin önümüzdeki hafta içinde kente gelerek takıma katılacağı öğrenildi. Bu gelişme en çok teknik direktör Vahid Halilhodziç'i sevindirirken, Toure'nin Liverpool ile sezon başı hazırlık kampı geçirip hazır durumda olması da bir başka avantaj

Kolo Toure bu hafta Trabzon'da!

Sezonun en flaş işlerine imza atan Trabzonspor, Cardozo, Constant, Belkalem ve Medjani gibi yıldızların ardından son bombasını da gelecek hafta patlatıp yabancı transferine nokta koymayı planlıyor. Teknik direktör Vahid Halilhodziç’in Fildişi Milli Takımı’ndan da öğrencisi olan Liverpool’un deneyimli ismi Kolo Toure’nin önümüzdeki Ağustos’un ilk yarısı dolmadan Trabzon’a ayak basacağı öğrenildi.

Savunmanın kaptanı

Her konuda anlaşmaya varılan deneyimli stoperin kulübü ile de son detayların konuşulduğu ve Halilhodziç’in öğrencisine takımın savunma hattının kaptanlığını vereceği de gelen haberler arasında. Toure’nin imzasından önce yönetimi bekleyen sıkıntı ise yabancı kontenjanındaki Colman ve Bomba pürüzleri. Yöneticiler, iki futbolcunun da mevcut durumu kendi lehlerine kullanmak için sınırları zorlamasından şikayet ederken, Bordo-Mavili oyuncular ise şu ana kadar uygun bir anlaşma zemininin olmadığının altını çiziyor. Ancak Toure ile transfere nokta koymayı planlayan yönetim gelecek hafta içinde bu sorunu da çözüme kavuşturacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ