MENÜ

Köln - Mainz maç sonucu: 2 - 2

Bundesliga 26.hafta maçında Köln ile Mainz 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi takım 2-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mainz, puanını 27 yaptı ve düşme hattından biraz daha uzaklaştı.

Köln - Mainz maç sonucu: 2 - 2

Bundesliga 26.hafta maçında FC Köln ile Mainz 05, 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi takım 2-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mainz, puanını 27 yaptı ve düşme hattında biraz daha uzaklaştı. Köln ise puanını 33 yaptı. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan maçı Mainz 3-1 galip bitirmişti.

Haberin Devamı

RheinEnergie Stadyumu'nda oynanan müsabaka öncesinde, tüm maçlarda olduğu gibi koronavirüs önlemleri alındı. Oyuncular stada maskelerle gelirken, soyunma odasında da maskelerini çıkartmadılar. Maç için getirilen toplar sürekli olarak dezenfekte edilirken, yedek kulübesinde bulunan oyuncular arasındaki sosyal mesafeye dikkat edildi ve yedek kulübesindeki herkes maskelerini taktı.

Tüm bu önlemler altında oynanan müsabakada gol perdesini henüz 6'ncı dakikada penaltıdan Mark Uth kaydetti. Bu golle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısına da golle başlayan Köln, 53'üncü dakikada Kainz'ın attığı golle durumu 2-0'a getirdi. 61'inci dakikada Awoniyi ile farkı bire indiren Mainz 05, 72'nci dakikada Pierre Kunde Malong'un golüyle durumu eşitledi ve maçın skorunu tayin etti: 2-2.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Köln puanını 33'e yükseltti ve 10'uncu sırada kaldı. Deplasman ekibi Mainz 05 ise 27 puanla 15'inci sıradaki yerini koruyarak küme düşme hattının bir sıra üstünde yer aldı.

YORUM YAZ