MENÜ

Kolarov ve Fejsa'nın menajeri Fenerbahçe için İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Kolarov ve Fejsa’nın menajeri Ramadani yöneticilerle görüştü. 2 oyuncu için sıcak saatler yaşanıyor. Ramadani ile detayları konuşan yönetim Kolarov için Roma, Fejsa için de Benfica ile görüşmelerine devam ediyor.

Kolarov ve Fejsa'nın menajeri Fenerbahçe için İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'de dün hareketli bir gün yaşandı. Sarı-Lacivertli yönetimin transfer listesinde yer alan futbolculardan Kolarov ve Fejsa'nın menajeri Fali Ramadani apar topar İstanbul'a geldi. Ramadani'nin burada Fenerbahçeli yöneticilerle 2 futbolcu için pazarlık masasına oturduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Fenerbahçeli yöneticilerin Ramadani ile yapılan görüşmede önemli yol aldığı ortaya çıktı. Bu futbolcuların Sarı-Lacivertli takımda oynamak istemeleri F.Bahçe'nin elini güçlendiriyor.

KULÜPLERİYLE GÖRÜŞÜLECEK

Sarı-lacivertli yöneticiler ayrıca Kolarov için Roma, Fejsa için de Benfica ile görüşmelerini sürdürüyor. 2 yıldız için bu hafta içinde yeni adımlar atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

​KOSCİELNY DE GÜNDEMDE

Fenerbahçe ayrıca Arsenal'in kaptanı Koscielny ile ilgileniyor. Takımının ABD'deki kampına gitmeyi reddeden yıldız oyuncu için teklif yapılması bekleniyor.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ