MENÜ

Kol kola zafere

Hami Mandıralı, “Bu sezon çok üzdüğümüz Trabzonlular’ı sevindirmenin yolu, Beşiktaş karşılaşmasından geçiyor. Size ve kalitenize güveniyorum” sözleriyle öğrencilerini motive ediyor.

Kol kola zafere

Üst üste 3 maç kaybettikten sonra Mersin İdmanyurdu’nu deviren Trabzonspor, salı günü Beşiktaş ile erteleme maçında kozlarını paylaşacak. Güney ekibini devirip moral bulan Bordo-Mavililer, ligin ilk yarısında mağlup ettiği Kartal’ı yeniden dize getirmenin hesaplarını yapıyor. Fırtına’da yöneticisinden futbolcusuna, hocasından başkanına kadar herkes taraftarları ayağa kaldırmak istiyor. Başkan Muharrem Usta, “Mersin galibiyeti moralleri yerine getirdi, bundan sonra yüzümüz gülecek. Son maçta önemli bir destek vardı, Beşiktaş maçında inanıyorum ki Avni Aker Stadı dolu olacak. Tribünlerin vereceğidestek belirleyici olacak” dedi.

Sürekli toplantı yapıyor

Mersin maçının ardından izin yapmadan hemen Beşiktaş mücadelesinin hazırlıklarına start veren Bordo-Mavili takımda teknik direktör Hami Mandıralı oyuncularıyla sık sık toplantı yapıyor. Başarılı hoca, “Bu sezon çok üzdüğümüz Trabzonlular’ı sevindirmenin yolu, Beşiktaş karşılaşmasından geçiyor. Büyük bir maçı kazanmak her zaman taraftarı daha fazla mutlu eder. Size ve kalitenize güveniyorum” sözleriyle oyuncularını motive ediyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı olan futbolcular da sadece galibiyete odaklanmış durumda.

Ayağa kalkma maçı

Sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığından dolayı büyük sorun yaşayan Trabzonspor’da yüzleri güldüren bir diğer nokta ise eksiklerin yavaş yavaş takıma katılması. Kart cezası biten Muhammet Demir ve Salih Dursun, Beşiktaş mücadelesinde görev alabilecek. Aynı zamanda son maçta tribünde olan Özer Hurmacı’nın sakatlığı geçti. Özellikle Marko Marin ve Erkan Zengin’in yükselen form grafiği de Fırtına’yı, Beşiktaş mücadelesi öncesi umutlandırıyor. Kısacası Bordo-Mavililer, Beşiktaş maçını kazanıp tam anlamıyla ayağa kalkmayı hedefliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ