MENÜ

Kocaman beğendi

Genç hoca, Samsunspor karşısında iyi bir futbol sergilediklerini belirtti, 'Ancak topu üç direğin arasından geçiremeyince güzel oyun yavan kalıyor' dedi.

Kocaman beğendi

Sarı-Lacivertli ekibin Samsunspor karşısında elde ettiği beraberliğin ardından bir açıklama yapan teknik direktör Aykut Kocaman iyi futbollarını golle süsleyemediklerini söyledi. Kocaman, “Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftaydı. Sıkıntıları olduğunu düşündüğümüz Samsunspor ile oynayacaktık. Her şey hazır görünüyordu. Ancak kağıt üstündeki avantajlar sahaya yansımadı. Bu maçı kazanmayı başarabilseydik psikolojik bir rahatlama elde etmemizin yanı sıra ligin psikolojik önderliğini de yakalayacaktık. Bunun için üzüntülüyüm. Ama oyun anlamında baktığımızda son oynadığımız Mersin maçına göre en derli toplu oyunumuzdu. Pasın hızı, takımın sahaya yerleşimi ve topun dolaşımı geçen haftalara göre istediğimiz seviyeye yaklaştı. Yakaladığımız gol pozisyonu kadar topu üç direğin arasından geçirmeliydik. Takımın son derece arzulu oyunu ve sabırlı bir şekilde topu kullanmayı seçmesi artılarıydı” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Üzüntülü ve öfkeliyiz’

Kocaman, Hakkari’de yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise, “Bu konuda üzüntülü ve öfkeliyiz. Sorumlular, ülkeyi yönetenler, yönetmeye talip olanlar bunu sonlandırmalı. Van’da meydana gelen depremde yakınlarını kaybedenlere sabır yaralılara da acil şifa dileriz” dedi. Kocaman sakatlanan Dia’nın omzunda çıkık olabileceği ile ilgili bir bilgi geldiğini kaydederek, “Umarım ciddi bir şey yoktur” temennisinde bulundu.

YORUM YAZ