MENÜ

Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Misli.com 2. Lig Play-Off finalinde Hekimoğlu Trabzon'u eleyen Kocaelispor ile Kırşehir Belediyespor'u saf dışı bırakan Sakaryaspor kozlarını paylaşacak. Uzun zamandır TFF 1. Lig'den uzak kalan Türk futbolunun iki köklü ekibinin karşı karşıya geleceği final maçı futbolseverler tarafından merak ve heyecanla bekleniyor. Peki, Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Misli.com 2. Lig Play-Off finali ne zaman? Final öncesi detaylar haberimizde.

Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Misli.com 2. Lig Play-Off'ta yarı finaller sona erdi, finalistler belli oldu. Hekimoğlu Trabzon FK'yı son dakika penaltı golüyle eleyen Kocaelispor ile Kırşehir Belediyespor'u saf dışı bırakan Sakaryaspor, finalde kozlarını paylaşacak. Türk futbolunun iki ekibi de finalde kazanıp TFF 1. Lig'e yükselmek için karşı karşıya gelecek. Kritik final futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. İki takım en son 10 yıl önce Misli.com 2. Lig'de kozlarını paylaşmıştı. 2010-11 sezonunda Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta karşılaşan iki takım da evinde galip gelmişti. Kocaelispor evinde Sakaryaspor'u 2-0 yenerken Sakaryaspor, son hafta maçında Kocaelispor'u 5-1 yenmişti.

Haberin Devamı

Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

28 Mayıs Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Misli.com'dan naklen yayınlanacak finalin canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de olacak.

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR FİNALİ CANLI YAYINLA D-SMART’TA

Misli.com 2. Lig play-off finalinde iki köklü kulüp Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında oynanacak maç, 28 Mayıs Cuma saat 20.00’de D-Smart’tan canlı yayınlanacak.

TFF 1. Lig’e yükselecek son takım D-Smart ekranlarında belli olacak. Yıllarca taraftarıyla birlikte Türkiye’nin en önemli futbol şehirlerini temsil eden iki köklü camia Kocaelispor ve Sakaryaspor arasında oynanacak final nefesleri kesecek. misli.com 2. Lig play-off finali öncesinde Ömer Saraç ve deneyimli teknik adam Ahmet Akcan saat 19.00’da maç önü özel programla izleyicileri dev finale hazırlarken, maç sonrasında da özel yayınlar D-Smart’ta olacak. Maçın anlatımında Alp Özgen mikrofonda olurken, maç önü ve sonu röportajlarda Atakan Kurt, finalin coşkusunu D-Smart izleyicilerine anbean yansıtacak. Yaklaşık 4 saat sürecek futbol keyfini tüm D-Smart üyeleri izleyebilecek.

Haberin Devamı

Kocaelispor finale nasıl geldi?

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonu 68 puanla 3. sırada tamamlayan Kocaelispor, Play-Off çeyrek finalde Ankara Demirspor'la karşılaştı. İlk maçı evinde 3-0 kazanan Körfez ekibi, rövanşta 1-1'lik eşitlikle yarı finale çıktı. Yarı finalde ilk maçta evinde Hekimoğlu Trabzon ile 0-0 berabere kalan Kocaelispor, rövanşta 90+1. dakikada bulduğu golle sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı ve final biletini kaptı.

Sakaryaspor finale nasıl geldi?

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Eyüpspor'un ardından sezonu 2. sırada tamamlayan Sakaryaspor, Play-Off çeyrek finalinde Van Spor'u evinde ve deplasmanda 2-0 mağlup etti, yarı finale yükseldi. Yarı finalde Kırşehir Belediyespor'la deplasmanda 0-0 berabere kalan Tatangalar, rövanşta evinde 5-1 kazandı ve finalist oldu.

YORUM YAZ