MENÜ

Kocaeli ligden çekilmeyecek

Borçları nedeniyle kapanma noktasına gelen ve kapısına kilit vurulmak üzereyken 'Kocaelispor adı yaşayacak' diyerek eski futbolculardan Orhan Görsen başkanlığında oluşturulan yönetimle lige devam eden ve tarihi yenilgiler alan Kocaelispor Kulübü'nde yönetim mücadeleyi bırakmıyor.

Kocaeli ligden çekilmeyecek

Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen mağlup olmanın önemli olmadığını ve Kocaelispor'un ligden çekilmesinin de söz konusu olamayacağını söyledi. Kocaelispor takımdaki deneyimli futbolcuları Körfez İlçesi'nin 2. ligdeki takımı olan Körfez F.K.'ya kaydırılması nedeniyle lige 17-18 yaşındaki futbolcularla devam etmek zorunda kalan Kocaelispor 9-0'lık Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Ceyhun Güray istifa etmişti. Bugün Altınnal Otel'de düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen, yeşil-siyahlı takımın adını yaşatmak için klübü devraldıklarını ve futbolcuları kazanmak için çaba sarfettiklerini söyledi.

Kulübe kent yöneticileri, siyasi parti liderleri ve taraftarların sahip çıkmasını istediğini söyleyen Başkan Görsen, "Kocaelispor yıkılmasın adı yaşasın diyenler nerede? Stadyumda hiçbirini göremiyorum. Takım yenilgiler alabilir ama bizler o futbolculara sahip çıkmalıyız. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kocaelispor kapanmayacak, kapatmayacağız ve Kocaelispor adını yaşatacağız" dedi.

FUTBOLCULARA PSİKOLOJİK DESTEK VERİLECEK
Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen futbolcuların genç olması nedeniyle bir çok olaydan etkilendiklerini söyleyerek, Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlilerinden destek alacaklarını söyledi. Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile görüşmelerinde olumlu sonuç aldıklarını ve futbolcuların haftada 1 veya 2 gün psikolojik destek alacaklarını söyledi.

ERGÜN AYAZ - İZMİT(KOCAELİ),(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ